Livemuziek op jouw huwelijk

Livemuziek op een huwelijk doet nét altijd dat tikkeltje meer dan een cd.

Mikaël Ophoff heeft meer dan 10 jaar ervaring in het livemuziek spelen op huwelijken. Een aantal nummers spelen tijdens de ceremonie tot, een uurtje achtergrondmuziek tijdens de receptie? Waarom geen live gezongen openingsdans!?

Mikaël Ophoff treedt actief op sinds 2007 en heeft grote namen begeleid als zanger-muzikant, niet alleen in België maar ook internationaal in onder andere Spanje, Engeland en de Verenigde Staten.

Mikaël Ophoff is een zanger-gitarist met een uitgebreid repertoire van pop, blues, rock en jazzcovers. Dit allemaal gegoten in een "akoestisch jasje". Klik HIER voor een overzicht van enkele songs in zijn repertoire. Hij staat zeker open voor suggesties!

Mikaël Ophoff is meer dan alleen zanger-gitarist. Hij zorgt ook voor een onvergetelijk avondfeest. Met zijn gerenommeerde coverband ATOMIKA maakt hij de sfeer van jullie avond compleet! Klik HIER voor meer informatie omtrent ATOMIKA.

Kortom: Mikaël Ophoff, jullie ideale partner voor de volledige muzikale omkadering op deze magische dag!

Spring met Mikaël Ophoff in zee en hij zal jullie werk een pak verlichten! Niet alleen zorgt hij voor de livemuziek en de muziek tijdens het avondfeest maar hij voorziet ook, indien gewenst, het nodige materiaal en de verlichting naargelang jullie wensen en smaken, in samenwerking met Blue Moon en Atomika Studios. Klik HIER voor meer informatie omtrent prijzen en formules.